is there time?

ΓΡΕΒΕΝΑ: 20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Γρεβενών το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης έρχεται ξανά στα Γρεβενά…

Δύο ημέρες με επιλεγμένα ντοκιμαντέρ, από τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Γρεβενών. Ντοκιμαντέρ επιλεγμένα ώστε να προβληματίσουν και να ενημερώσουν τους θεατές σε πολλαπλούς τομείς. Κοινωνία, επιστήμη, μουσική!

Ξεκινάμε την Παρασκευή 13 Απριλίου στις 19.00 στο φιλόξενο χώρο του Αναγνωστηρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών, προβάλλοντας τρία ντοκιμαντέρ. Συνεχίζουμε την επομένη, το Σάββατο 14 Απριλίου ξεκινώντας στις 20.00. Αναλυτικά οι προβολές έχουν ώς εξής:

Παρασκευή 13 Απριλίου

19.00 SCIENCE REACTORS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΛΛΙΩΣ

20.30 ΕΞΩ

21.00 ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΙΣΚΙΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Σάββατο 14 Απριλίου

20.00 ΤΟ ΑΜΑΡΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

21.00 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

Για φέτος είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς σε ένα από τα το ντοκιμαντέρ που θα προβάλουμε συμμετέχουν οι γρεβενιώτισσες καλλιτέχνιδες Χριστίνα & Αθηνά Κυριακίδη. Το ντοκιμαντέρ φέρει τον τίτλο ” Το ταξίδι του Ορφέα” και πραγματεύεται παράλληλες ιστορίες προσφυγικού δράματος, με κοινή πυξίδα τη Μουσική, ως την κοινή γλώσσα των ανθρώπων.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους, ανανεώνοντας το αίτημά μας προς το Δήμο Γρεβενών για την επαναλειτουργία του κτηρίου του Ιδρύματος Αλεξάνδρου Λαδά.

Ευχαριστούμε την πάντα φιλόξενη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών και συγκεκριμένα τον άξιο προϊστάμενό της κ. Σίμο Ζαγκανίκα και τον Σύλλογο Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Γρεβενών “Ελπίδα” και συγκεκριμένα την εκλεκτή πρόεδρο κ. Ευαγγελία Μπόγκια.

Η είσοδος σε όλες τις προβολές είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Καλές Προβολές,

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα Διοργάνωσης του Φεστιβάλ στα Γρεβενά

 

Για αναλυτικό πρόγραμμα και περιγραφές των ταινιών:

https://www.facebook.com/events/380828369066212/?active_tab=about

About the author: S+