orliakas asteroskopeio

Ιδρυτική Συνεδρίαση Συλλόγου Φίλων Υλοποίησης Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την ιδρυτική του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 ο υπό σύσταση Σύλλογος των Φίλων Υλοποίησης του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών.

Για το λόγο αυτό καλούνται: Φυσικά Πρόσωπα και Εκπρόσωποι Φορέων, συλλόγων και σωματείων να παρευρεθούν στη συνεδρίαση αυτή, ώστε να ενημερωθούν για την πορεία του έργου, αλλά και να εκφράσουν τις απόψεις και τις ιδέες λειτουργίας του μεγαλεπήβολου αυτού έργου.

Ενημέρωση για την πορεία του κατασκευής του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου θα γίνει από τον Αστροφυσικό – Συνεργάτη της NASA και εμπνευστή του έργου, Θανάση Οικονόμου , ενώ θα υπάρξει ενημέρωση για το έργο από την ομάδα Μελετητών, όπως επίσης και ενημέρωση για το καταστατικό του υπό σύσταση συλλόγου Φίλων του Αστεροσκοπείου, από τα ιδρυτικά του μέλη.

Στον υπό σύσταση Σύλλογο Φίλων Υλοποίησης του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα Γρεβενών μπορούν να εγγραφούν όσοι το επιθυμούν.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών στις 11:30 π.μ. της Κυριακής του Θωμά.

Στον υπό σύσταση μπορούν να εγγραφούν: Κάθε Φυσικό Πρόσωπο, όπως επίσης και εκπρόσωποι Φορέων, συλλόγων και σωματείων.

About the author: S+