manitarock

Μανιταρογιορτή στα Γρεβενά 2017

Είναι πολύ σημαντικό θεωρώ, να έχω τη δυνατότητα να προσκαλώ ανθρώπους, σε εκδηλώσεις, συναυλίες, στιγμές…ιδέες στις οποίες είτε είμαι συμμετέχων είτε διοργανωτής. Η χαρά να μοιράζομαι κάτι που αξίζει, αποτελεί για μένα αναμφίβολα δημιουργικό κίνητρο, ειδικά όταν συμβαίνει στον τόπο μου, τα Γρεβενά.  Ήδη για πέντε συνεχόμενα σαββατοκύριακα είμαστε σε μια διαρκή κίνηση και πρόταση! Το ερχόμενο όμως, η πρόταση και το κάλεσμα προέρχεται για κάτι που πλέον έχει ταυτιστεί με τα Γρεβενά εδώ και χρόνια και ως προϊόν αλλά κυρίως ως σύμβολο! Το μανιτάρι!!

Είμαι χαρούμενος να σας προσκαλέσω για δύο προσωπικούς λόγους. Ο πρώτος επειδή καθόλη την διάρκεια της μανιταρογιορτής θα συμμετέχουμε ως δημιουργικό γραφείο με τον Κούκο, το λεύκωμά μας με τις γρεβενιώτικες παροιμίες, σε ένα δικό μας μοναδικό περίπτερο που θα το διαμορφώσουμε ειδικά για την Μανιταρογιορτή. Ο δεύτερος επειδή το βράδυ του Σαββάτου θα παίξουμε για εσάς ένα δυνατό live με τους Manitarock στο οποίο αναμένεται να μείνει στην ιστορία …κι εμείς να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!

Τα Γρεβενά πάντα με ιδιαίτερο τρόπο και πρωτοβουλίες πρωτοπορούν και έχουν το σθένος να προτείνουν ακόμη και στη σημερινή εποχή. Το κάλεσμα για να μοιραστούμε στιγμές είναι ανοιχτό, δωρεάν και προς όλους!

Σας περιμένω αυτό το σαββατοκύριακο να ανταμώσουμε δημιουργικά και μουσικά στα Γρεβενά!

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος

 

Δείτε πως θα έρθετε

 

 

 

About the author: S+