…το δημιουργικό 2022 για εμάς!!

Αισίως …επιστρέψαμε στις δημιουργικές μας συνήθειες! Με την πρέπουσα προσοχή μετά την πρωτοφανή εμπειρία της πανδημίας…αλλά σημασία έχει πως επιστρέψαμε, εξίσου δημιουργικοί! Κάθε φορά λίγες ώρες πριν τελειώσει η χρονιά, αναπολώ κάθε εκδήλωση που διοργανώσαμε. Κυρίως όμως την αναπολώ για τις ευκαιρίες που έδωσε να ανταμώσουμε άνθρωποι μεταξύ μας και να δημιουργήσουμε στιγμές και κατ’επέκταση μνήμες.

Αποχαιρετώντας το 2022 από τα Δημιουργικά Γρεβενά, είμαι χαρούμενος που οι πρωτοβουλίες μας δημιουργούν χαρά και αναμνήσεις μοναδικές. Με άξονα το περιεχόμενο και σαφώς το νόημα δημιουργούμε στα Γρεβενά συνεχώς ορίζοντες και ανάσες πολιτισμού. Όσο μπορούμε και με τις δυνάμεις που έχουμε!

Φέτος οι συντελεστές όλων των εκδηλώσεων ξεπερνούν τους 450 ανθρώπους τους οποίους όλους ευχαριστώ ειλικρινά! Από όσους ξενύχτησαν μέχρι όσους μόχθησαν για το καλύτερο δυνατό. Οι συμμετέχοντες συνολικά είναι πάνω από δύο χιλιάδες!

Είμαστε χαρούμενοι που το φεστιβάλ Τόπος και η φιλοξενία της Europ’Raid αποτελεί την εκδήλωση με το μεγαλύτερο διεθνές κοινό που προσελκύεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και το σημαντικό, κοινό νέων ανθρώπων.

Το πολλά υποσχόμενο Φεστιβάλ Μανάκια ήδη ξεκίνησε με καλούς οιωνούς ώστε να αποτελέσει πολιτιστικό πόλο έκφρασης στις καλές τέχνες και τον κινηματογράφο. Ήδη από την πρώτη χρονιά είναι διεθνές καθώς οι συμμετοχές ταινιών ήταν από τέσσερις χώρες.

Το St. Patrick’s Day Festival, έχει ανοίξει τα φτερά του σε ύψη που ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε οι ίδιοι και εάν όλα πάνε καλά αυτό θα φανεί το 2023 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Κλείσαμε τη δημιουργική μας χρονιά με ένα ακόμη Wish n’ Tips, γεμάτο μουσική χαμόγελα και αλληλεγγύη! Σας ευχόμαστε όλους όχι μόνο να έχετε αλλά να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ μια ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! Και μην ξεχνάτε ποτέ, γίνετε εσείς η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο! We Are The Dreamers Of Dreams and We Are The Music Makers!!

Ευγνώμων σε όλους αλλά κυρίως σε αυτούς που είναι δίπλα μου από μεστή αγάπη και ειλικρίνεια! Είστε οι σπουδαίοι μου!

Με δημιουργική χαρά και ευχές,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος

Σχεδιαστής

About the author: S+