Λεβανθός, Φάρμα Λεβάντας

 

Από τα Γρεβενά που περήφανα παράγουν και δημιουργούν…

Είναι σημαντικό να φτιάχνεις λόγια, αφού έχεις κάνει έργα! Προηγείται η δημιουργία και έπεται η περιγραφή. Τέτοια έργα μας κάνουν διπλά περήφανους. Όταν ταυτίζεται το δημιουργικό μας μεράκι, με ενθουσιώδεις ανθρώπους που παράγουν εκλεκτά προιόντα, το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα εκπληκτικό! Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η κ. Βάσω Βούζα-Κυρατζή, η οποία σε κάθε επίσκεψή της στο δημιουργικό μας γραφείο μετέφερε όλη την ένταση και τον ενθουσιασμό της για αυτό που παράγει! Μας μετέφερε όλη της την αγάπη για τις λεβάντες και τα μελίσσια της. Δεν χρειαζόταν τίποτε περισσότερο, καμιά άλλη έμπνευση για να δημιουργήσουμε και να σχεδιάσουμε…τον Λεβανθό!

Από την ονοματοδοσία (είμαστε και νονοί του!) και το λογότυπο, έως τις συσκευασίες και την διαδικτυακή παρουσία του Λεβανθού, μια πλήρη εταιρική ταυτότητα, με άρωμα λεβάντας από τα Γρεβενά που γνωρίζουν τι σημαίνει μόχθος, τι σημαίνει παραγωγή, τι σημαίνει δημιουργία και τι σημαίνει αισθητική! Αυτά τα Γρεβενά, μάλιστα! Αυτά τα Γρεβενά, είμαστε εδώ να υπηρετούμε και να δίνουμε με τις γνώσεις και το όποιο ταλέντο μας την υπεραξία που όχι μόνο χρειάζονται, αλλά αξίζουν!

Οι σχεδιαστικές εργασίες του Λεβανθού έγιναν με περίσση χαρά! Μέσα στην οικογένεια των προιόντων του κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό για τα διατροφικά δρώμενα! ΛΟΥΚΟΥΜΙ με γεύση λεβάντας!!! Έχετε δοκιμάσει ξανά; Πως να νιώθουμε όταν σχεδιάσουμε για ένα μοναδικό και πρωτοπόρο προιόν, και όταν αυτό δημιουργείται πλήρως εδώ στον τόπο μας, τα δημιουργικά Γρεβενά!!

Τα εύσημα και τα μπράβο αξίζουν σε ανθρώπους όπως η κ. Βάσω! Δημόσια θέλουμε να την ευχαριστήσουμε που ως νέοι βλέπουμε στον τρόπο της έναν άνθρωπο πολύτιμο, με όραμα και πίστη στον Τόπο!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα προιόντα που παράγει η κ. Βάσω στην ιστοσελίδα του Λεβανθού. https://levanthos.gr

Με δημιουργική χαρά,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος – Σχεδιαστής